In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyverhuur Waalwijk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in partyverhuur in omgeving Waalwijk? Dan moet u bij Partyservice John van Pas zijn. Wij zijn een vertrouwd adres voor de levering van party- en verhuurmaterialen. U kunt bij ons terecht voor een statafel en een kruk, maar ook voor de inrichting van een compleet evenement of feestlocatie. Desgewenst verzorgen we ook de catering en de drankvoorziening. Bij onze partyverhuur in omgeving Waalwijk vindt u alles onder een dak.

Klantvriendelijk

Als u een feest wilt geven of een evenement wilt organiseren, heeft u veel nodig. Vaak spullen die u zelf niet voorradig heeft. Denk dan eens aan partyverhuur. In Waalwijk en omgeving heeft John van Pas een goede naam opgebouwd. Wij hebben niet alleen een groot assortiment maar hebben ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarvoor werken we samen met verschillende partners zodat we u altijd het beste kunnen bieden. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat u niks tekort komt. Mocht u tijdens het feest of evenement toch nog iets nodig hebben, dan hoeft u maar te bellen. Wij staan zowel voor, tijdens als na uw feest voor u klaar.

Assortiment 

Bij onze partyverhuur in de regio Waalwijk kunt u terecht voor alles op het gebied van feesten en evenementen. Of u nu een aantal barkrukken, tafels of een bar nodig hebt. Maar we kunnen u nog meer bieden. Zo kunnen we uw feest volledig aankleden in de sfeer die u wenst. Zo krijgt uw feest of evenement net dat beetje extra uitstraling. Wij zorgen met onze partyverhuur in Waalwijk voor een onvergetelijk feest. Ook kunnen we voor complete catering zorgen. En natuurlijk voor de drankvoorziening. Wij hebben een ruim assortiment aan alcoholische en non-alcoholische drank en kunnen u advies op maat geven. Bovendien betaalt u nooit meer dan u verbruikt heeft, want ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren. Dat noemen we service.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat onze partyverhuur in Waalwijk voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Wij maken vervolgens altijd een scherp voorstel op maat. Of u nu een klein feest wilt geven of een groot evenement wilt organiseren. Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media