In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyverhuur Tilburg

Heeft u binnenkort een feest te geven of een evenement te organiseren en bent u op zoek naar partyverhuur in Tilburg? Partyservice John van Pas is dan het juiste adres. Het maakt niet uit wat u te vieren heeft, wij kunnen u altijd verder helpen. Ons assortiment is zeer groot. Partytenten, tafels, stoelen, koelkasten, bestek of servies, u kunt het bij ons huren. Wij hebben alles in huis voor een geweldig feest. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs. Van mobiele bars en koelingen tot een complete feestinrichting, bij ons kunt u alles op maat laten verzorgen.

Klantvriendelijk

Partyverhuur John van Pas maakt in Tilburg van alle feesten of evenementen een geslaagde dag. Daarnaast kunnen we een hoop regelwerk van u overnemen. Ziet u op tegen de organisatie? Wij helpen u graag. Kwaliteit en gemak zijn dan ook onze kernwoorden. Wij geven graag advies over wat u allemaal nodig heeft. Er komt nu eenmaal veel kijken bij het organiseren van een feest. Vaak heeft u spullen nodig die u zelf niet voorradig heeft. Partyverhuur is dan de oplossing. In Tilburg en omgeving is John van Pas het aangewezen bedrijf. We staan niet alleen bekend om ons uitgebreide assortiment maar ook om onze klantvriendelijkheid. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles perfect geregeld wordt. Mocht u toch nog iets nodig hebben, dan hoeft u alleen maar te bellen. Wij staan zowel voor, tijdens als na uw feest voor u klaar.

Compleet assortiment

Onze partyverhuur in Tilburg heeft alles op het gebied van feesten en evenementen. Van barkrukken en tafels tot de ombouw van een bar, maar ook servies en bestek. Daarnaast kunnen we er voor zorgen dat de feestlocatie compleet wordt aangekleed met alles wat u wenst. Of u nu een borrel geeft met hapjes of een feest met een lunch. Wij kunnen ook de complete catering en drankvoorziening regelen. Bovendien betaalt u nooit meer dan u verbruikt heeft, want ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren. Want service vinden we erg belangrijk.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat onze partyverhuur in Tilburg voor u kan betekenen? U kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken uw wensen graag bij u thuis. Vervolgens maken we altijd een scherp voorstel op maat. Of u nu een klein feest wilt geven of een groot evenement wilt organiseren. U vindt bij ons altijd de juiste service en kwaliteit.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media