In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyverhuur Oosterhout

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar partyverhuur in omgeving Oosterhout? Dan is Partyservice John van Pas het juiste adres. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, open dag of opening, wij hebben een groot assortiment aan artikelen zoals partytenten, tafels, stoelen en koelkasten. Wij hebben alles in huis om uw feest te laten slagen. En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Van mobiele bars en koelingen tot servies en bestek, bij ons kunt u alles op maat laten verzorgen.

Klantvriendelijk

Onze Partyverhuur in omgeving Oosterhout maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde dag. Bovendien kunnen we u een hoop regelwerk uit handen nemen. Wij staan dan ook voor kwaliteit en gemak. Bij een feest geven of een evenement organiseren komt veel kijken. Vaak heeft u attributen nodig die u zelf niet in huis hebt. Partyverhuur is dan de oplossing. In Oosterhout en omgeving is John van Pas een vertrouwd adres. We hebben een uitgebreid assortiment en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles perfect geregeld is en dat u niks tekort komt. Mocht u toch nog iets nodig hebben, dan hoeft u alleen maar te bellen. Wij staan zowel voor, tijdens als na uw feest voor u klaar.

Compleet assortiment

Onze partyverhuur in Oosterhout en omgeving heeft alles op het gebied van feesten en evenementen. Van tafels, barkrukken tot de ombouw van een koeling of bar, servies en bestek. Wij kunnen ervoor zorgen dat de hele feestlocatie in passende stijl aangekleed wordt. Of u nu een borrel geeft of een feest met een lunch. Wij zorgen met onze partyverhuur in Oosterhout voor een geweldig feest. Wij kunnen ook de complete catering en drankvoorziening regelen. Wij hebben een ruim assortiment aan alcoholische en non-alcoholische drank. Bovendien betaalt u nooit meer dan u verbruikt heeft, want ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren. Want service vinden we erg belangrijk.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat onze partyverhuur in Oosterhout voor u kan betekenen? U kunt dan altijd contact met ons opnemen. Om uw wensen te bespreken komen we graag persoonlijk bij u langs. Wij maken vervolgens altijd een scherp voorstel op maat. Of u nu een klein feest wilt geven of een groot evenement wilt organiseren. U vindt bij ons altijd de juiste service en kwaliteit.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media