In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyverhuur Den Bosch

Wilt u een feest geven en bent u op zoek naar partyverhuur in omgeving Den Bosch? Dan is Partyservice John van Pas een vertrouwd adres. Wij kunnen uw feest of evenement aankleden tot in de kleinste details. We beschikken over een groot assortiment aan verhuurmaterialen waarmee u geheel in uw eigen stijl vorm kunt geven aan uw evenement of feest. Van mobiele bars en koelingen tot servies en bestek, bij ons kunt u alles op maat laten verzorgen.

Klantvriendelijk

Bij een feest geven of een evenement organiseren komt veel kijken. U heeft vaak spullen nodig die u zelf niet voorradig heeft. Partyverhuur is dan de oplossing. In Den Bosch en omgeving heeft John van Pas een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet alleen door ons grote assortiment maar vooral ook door onze klantvriendelijkheid. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat u niks tekort komt. Mocht u tijdens het feest of evenement toch nog iets nodig hebben, dan hoeft u alleen maar te bellen. Wij staan zowel voor, tijdens als na uw feest voor u klaar.

Assortiment

Bij onze partyverhuur in Den Bosch en omgeving kunt u terecht voor alles op het gebied van feesten en evenementen. Van barkrukken, tafels tot de ombouw van een koeling of bar. Wij kunnen ook een complete set met hoogwaardige aankleding aanbieden waardoor uw feest net dat beetje extra uitstraling krijgt. Of u nu een gezellige borrel geeft of een feest met een uitgebreide lunch. Wij zorgen met onze partyverhuur in omgeving Den Bosch voor een onvergetelijk feest. Ook verzorgen wij desgewenst catering op maat en de drankvoorziening. Wij hebben een ruim assortiment aan alcoholische en non-alcoholische drank en kunnen u advies op maat geven. Bovendien betaalt u nooit meer dan u verbruikt heeft, want ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat onze partyverhuur in Den Bosch voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken vervolgens altijd een scherp voorstel op maat. Of u nu een klein feest wilt geven of een groot evenement wilt organiseren. Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media