In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyverhuur Breda

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in partyverhuur in Breda en omgeving? Partyservice John van Pas is dan een vertrouwd adres. Wij zijn zeer ervaren in de levering van party- en verhuurmaterialen voor feesten en evenementen. U kunt bij ons terecht voor een statafel en een kruk, maar ook voor de inrichting van een compleet evenement of feestlocatie. We kunnen ook het hele feest voor u regelen, van partytent tot complete catering. Bij onze partyverhuur in omgeving Breda vindt u alles onder een dak.

Klantvriendelijk

Als u een feest wilt geven of een evenement wilt organiseren, moet er veel geregeld worden. En u heeft ook veel nodig. Vaak spullen die u zelf niet voorradig heeft. Denk dan eens aan partyverhuur. In Breda heeft John van Pas een uitstekende naam opgebouwd. Wij bieden u een groot assortiment aan partymateriaal. En daarnaast vinden wij klantvriendelijkheid en service ook erg belangrijk. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Daarvoor werken we samen met verschillende partners zodat we u altijd het beste kunnen bieden. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat u niks tekort komt.

Assortiment

Bij onze partyverhuur in Breda en omgeving kunt u terecht voor alles op het gebied van feesten en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een partytent, stoelen, tafels, servies, bestek, een bar. En ga zo maar door.  Maar we kunnen u nog meer bieden. Zo kunnen we uw feest volledig aankleden in de sfeer die u wenst. Wij zorgen met onze partyverhuur in Breda voor een onvergetelijk feest. U hoeft ook niet op zoek naar een cateraar. Want ook daar kunnen we voor zorgen. En natuurlijk voor de drankvoorziening. Wij hebben een ruim assortiment aan alcoholische en non-alcoholische drank en kunnen u advies op maat geven. Bovendien betaalt u nooit meer dan u verbruikt heeft, want ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren. Dat noemen we service.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat onze partyverhuur in Breda voor u kan betekenen? Aarzel niet maar neem gerust contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Wij maken vervolgens altijd een scherp voorstel op maat. Of u nu een klein feest wilt geven of een groot evenement wilt organiseren. Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media