In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyverhuur Brabant

Bij een feest geven of een evenement organiseren komt veel kijken. Partyverhuur is dan de oplossing. In Brabant is Partyservice John van Pas een vertrouwd adres. Wij kunnen uw feest of evenement aankleden tot in de kleinste details. Van een bar tot bestek, wij hebben alles in huis om een feest geslaagd te maken. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Of u nu een mobiele bar, een extra koeling of tafels en stoelen zoekt, Partyverhuur John van Pas in Brabant heeft het allemaal in huis. En ziet u op tegen de organisatie? Ook dan kunnen we u helpen.

Klantvriendelijk

Wilt u een feest geven maar weet u niet wat u allemaal nodig heeft? Neem dan contact op met John van Pas. Medewerkers van onze partyverhuur in Brabant geven u graag advies over hoe u een geslaagd feest kunt organiseren en wat u daar allemaal voor nodig heeft. Wij hebben inmiddels een goede reputatie en tevreden klantenkring opgebouwd. Dat komt omdat we klantvriendelijkheid zeer belangrijk vinden. Wij willen ervoor zorgen dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat u niks tekort komt. Mocht u tijdens het feest of evenement toch nog iets nodig hebben, dan hoeft u alleen maar te bellen. Wij staan zowel voor, tijdens als na uw feest voor u klaar.

Assortiment

Bij onze partyverhuur in Brabant kunt u terecht voor alles op het gebied van feesten en evenementen. Van barkrukken, tafels tot de ombouw van een koeling of bar. Wilt u uw feest extra uitstraling geven? Wij hebben de juiste spullen in huis om uw feest een goede uitstraling te geven. Of u nu een gezellige borrel geeft of een feest met een uitgebreide lunch. Ook verzorgen wij desgewenst catering op maat en regelen we de drankvoorziening. Wij hebben een ruim assortiment aan alcoholische en non-alcoholische drank. Ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat onze partyverhuur in Brabant voor u kan betekenen? U kunt dan gerust contact met ons opnemen. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken vervolgens altijd een scherp voorstel op maat. Of u nu een klein feest wilt geven of een groot evenement wilt organiseren. Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media