In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyservice Waalwijk

Partyservice John van Pas is in Waalwijk het aangewezen bedrijf als u een feest of evenement wilt organiseren. Wij kunnen complete feesten en evenementen voor u verzorgen. U hoeft dan nergens naar om te kijken, wij nemen de organisatie voor u uit handen. Maar u kunt ook bij ons terecht als u alleen een koelkast, statafels of krukken wilt huren. Een feest is pas geslaagd met Partyservice John van Pas. In Waalwijk en omgeving hebben inmiddels veel klanten dat mogen ervaren.

Feest geven

Als u een feest wilt geven kunt u opzien tegen de organisatie. Er komt dan ook veel bij kijken. Van catering tot de inrichting van de feestlocatie en alles wat daar tussenin zit. Onze Partyservice zorgt voor alles zodat u zich niet druk hoeft te maken. We leveren de tent, zorgen voor de aankleding en voor de complete catering. Het enige waar u zich druk om hoeft te maken zijn uw gasten. Als u een feest wilt houden, kunt u beter de organisatie uit handen geven aan onze Partyservice. In de regio Waalwijk kunnen we het perfecte feest voor u verzorgen. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Organisatie

Of u nu een Partyservice zoekt voor een klein of groot feest op de particuliere of zakelijke markt, u kunt altijd terecht bij John van Pas. Ook als u een evenement wilt organiseren, helpen we u graag. Wij kunnen u ondersteunen als u een vergunning wilt aanvragen. En u kunt bij ons terecht voor het huren van tenten, aankleding van de feestlocatie en de complete catering. En als u een klein feest geeft, kunt u bij ons een extra koelkast, servies, statafels en krukken huren. Service vinden wij erg belangrijk. Daardoor heeft onze Partyservice in Waalwijk en omgeving een trouwe klantenkring en een goede naam opgebouwd. Zo kunt u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos retourneren waardoor u nooit te veel betaalt.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat Partyservice John van Pas in Waalwijk voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service. Niet alleen tijdens het feest, maar ook daarvoor en daarna. Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media