In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyservice Tilburg

Wilt u een feest geven of een evenement organiseren? Partyservice John van Pas regelt in Tilburg feestelijke bijeenkomsten. Wij werken voor bedrijven maar ook voor particulieren. Of u nu een evenement wilt organiseren of een groot of klein feest wilt geven, wij kunnen u van dienst zijn. Van idee tot uitvoering en van het inrichten van de feestlocatie tot complete catering inclusief drank. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zodat u en uw gasten nog lang napraten over een geslaagd feest.

Ervaring 

Partyservice John van Pas heeft in Tilburg veel ervaring in het organiseren van allerlei soorten feesten. Daardoor kunnen wij u goed adviseren als u een feest wilt geven. Een goed feest begint natuurlijk met de ideale locatie. Of u nu thuis of elders een feest wilt geven. U kunt bij ons terecht voor tenten in verschillende formaten. Wij richten de locatie ook feestelijk voor u in. Natuurlijk doen we alles in overleg. Daarnaast bieden wij complete catering aan. Wilt u een buffet? Hapjes? Alles is mogelijk. Daarnaast hebben we een zeer groot assortiment aan drank. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.

Service

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Een bekende uitspraak maar wel een hele belangrijke. Service staat bij ons voorop. Daardoor heeft onze Partyservice in Tilburg een goede naam opgebouwd. Wij vertalen uw wensen naar het ideale feest. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit te veel betaalt. Zo kunt u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos retourneren. Dat verstaan we onder service.

Verhuur

Organiseert u zelf een feest en bent u op zoek naar statafels, stoelen en barkrukken? Ook dan moet u bij Partyservice John van Pas zijn. In Tilburg kunnen wij voor alles zorgen wat u nodig heeft voor een feest. Ook voor een extra grote koelkast om uw drank en hapjes koud te houden. Bij onze verhuurservice vindt u alle benodigdheden. Wij zijn de aangewezen Partyservice in Tilburg en omgeving. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat Partyservice John van Pas in Tilburg voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of uw ideeën uit te werken. U ontvangt van ons altijd een scherp voorstel op maat.  Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media