In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyservice Oosterhout

Wilt u een feest of evenement organiseren? Partyservice John van Pas is in Oosterhout het aangewezen bedrijf voor als u iets te vieren heeft. Als u onze partyservice inschakelt, hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij kunnen namelijk complete feesten en evenementen voor u verzorgen. Heeft u alleen maar een extra grote koelkast of statafels nodig? Ook dan kunt u bij onze Partyservice terecht. In Oosterhout en omgeving is een feest pas geslaagd met Partyservice John van Pas. Wij hebben inmiddels dan ook een vaste en trouwe klantenkring opgebouwd.

Feest geven

Een feest geven is leuk maar vergt ook een goede voorbereiding en organisatie. Er komt altijd meer bij kijken dan u denkt. Van catering tot de inrichting van de feestlocatie en nog veel meer zaken waar u op dit moment niet aan zou denken. Als u zeker wilt weten dat alles goed geregeld is, schakel dan Partyservice John van Pas in. We leveren de tent, zorgen voor de aankleding en niet onbelangrijk, voor de complete catering. Dus ook voor de drank. Het enige waar u zich druk om hoeft te maken zijn uw gasten.  Wij zijn de aangewezen Partyservice in de regio Oosterhout. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Organisatie

Of u nu een Partyservice zoekt voor een klein of groot feest u kunt altijd terecht bij John van Pas. Niet alleen als particulier maar ook als zakelijke klant. Ook als u een evenement wilt organiseren, helpen we u graag. Zo ondersteunen we u bij het aanvragen van de juiste vergunningen. En we zorgen voor de juiste tenten, aankleding van de feestlocatie en de complete catering. U kunt bij ons terecht als u een klein feest wilt geven en geen tent of catering nodig heeft. Wij verhuren ook koelkasten, statafels en barkrukken. Ook kunnen we voor de drank voor uw feestavond zorgen. Service vinden wij erg belangrijk. Daardoor heeft onze Partyservice in de regio Oosterhout een goede naam opgebouwd. Wij zorgen ervoor dat u nooit te veel betaalt. Zo kunt u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos retourneren.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat Partyservice John van Pas in Oosterhout voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt van ons altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u daarnaast ook nog eens de beste service. Niet alleen tijdens het feest, maar ook daarvoor en daarna. Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media