In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyservice Den Bosch

Wilt u een feest geven maar ziet u op tegen de organisatie? Neem dan contact op met Partyservice John van Pas. In Den Bosch en omgeving een vertrouwd adres voor de levering van party- en verhuurmaterialen. Wij kunnen complete feesten en evenementen verzorgen. Maar u kunt ook bij ons terecht als u een koelkast, statafels of krukken wilt huren. Een feest is niet compleet zonder Partyservice John van Pas. In Den Bosch en omgeving hebben we inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd.

Feest geven

Een feestje geven is hartstikke leuk maar brengt ook veel geregel met zich mee. Wilt u het thuis vieren? Dan heeft u een tent nodig. En natuurlijk wilt u dat de feestlocatie er een beetje feestelijk uitziet. De gasten moeten ook kunnen zitten. En dan misschien nog wel het belangrijkst: er moet voor eten en drinken gezorgd worden. Als u een feest voor een grotere groep mensen geeft, kunt u beter de organisatie uit handen geven aan onze Partyservice. In omgeving Den Bosch kunnen we het ideale feest voor u verzorgen. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met de gasten en plezier maken.

Verhuur

Partyservice John van Pas kan alles regelen voor zowel grote als kleine evenementen, feesten en partijen op de zakelijke en particuliere markt. U kunt bij ons terecht voor het huren van tenten, aankleding van de feestlocatie en de complete catering. We kunnen u zelfs ondersteunen als u een vergunning wilt aanvragen voor een evenement. En als u een klein feest geeft, kunt u bij ons een extra koelkast, servies, statafels en krukken huren. Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Daardoor heeft onze Partyservice in Den Bosch en omgeving een goede naam opgebouwd. Zo kunt u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos retourneren waardoor u nooit te veel betaalt.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat Partyservice John van Pas in Den Bosch voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement. Elke klant, groot of klein, is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media