In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyservice Breda

Partyservice John van Pas verzorgt in Breda en omgeving feestelijke bijeenkomsten voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote evenementen, familiefeesten of een receptie. Wij kunnen u met alles helpen. Dus van idee tot uitvoering. Van het inrichten van de feestlocatie tot complete catering. Wij regelen wat u geregeld wilt hebben en zorgen ervoor dat uw feest vlekkeloos verloopt. Zodat u met plezier terug kunt denken aan deze prachtige dag.

Ervaring

Onze Partyservice heeft in Breda veel ervaring in het organiseren van allerlei soorten feesten. Een goed feest begint met een goede locatie. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten partytenten. Ook zorgen we ervoor dat de locatie er feestelijk uitziet. Natuurlijk volgens uw wensen. Daarnaast bieden wij complete catering aan. Van hapjes en drank tot een lopend buffet. Graag bespreken we de mogelijkheden met u. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke avond beleeft. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken.

Verhuur

Heeft u zelf al een geschikte locatie en bent u op zoek naar statafels, stoelen en barkrukken? Ook dan kunt u bij Partyservice John van Pas terecht. In Breda kunnen wij voor alle attributen zorgen. Desgewenst richten wij de locatie in op een passende wijze. Maar u kunt ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld een extra koelkast nodig hebt. Of catering en drank voor uw feest zoekt. Wij zijn de aangewezen Partyservice in de regio Breda. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Service

Service vinden wij erg belangrijk. Daardoor heeft onze Partyservice in de regio Breda een goede naam opgebouwd. Wij hebben dan ook al veel ervaring met zowel grote als kleine feesten. Maar ook als u een evenement wilt organiseren, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u nooit te veel betaalt. Zo kunt u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos retourneren.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat Partyservice John van Pas in Breda voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt van ons altijd een scherp voorstel op maat.  Elke klant, groot of klein is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media