In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partyservice Brabant

Partyservice John van Pas verzorgt in Brabant feesten en evenementen voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor de complete verzorging van uw feest of evenement. Wij zorgen voor catering maar ook voor de aankleding van de feestlocatie. Wilt u een feest organiseren? Bij Partyservice John van Pas is in Brabant de organisatie van uw feest in goede handen. U hoeft zich nergens druk over te maken, wij nemen alle zorgen uit handen.

Kwaliteit

Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. In de loop der jaren hebben veel bedrijven en particulieren ons weten te vinden. Wij verzorgen uw feest of partij tot in detail. En daarbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen en eisen. Partyservice John van Pas heeft in Brabant dan ook veel ervaring in het organiseren van allerlei soorten feesten. U kunt bij ons dan ook terecht voor een goed advies. We beginnen altijd bij de locatie. Waar wilt u een feest geven en hoe wilt u de locatie inrichten? Wij hebben allerlei soorten tenten in ons assortiment en zorgen ook voor de aankleding. Daarnaast bieden wij complete catering aan en hebben we een zeer groot assortiment aan drank. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.

Verhuur

Organiseert u zelf een feest en bent u op zoek naar statafels, stoelen en barkrukken of een extra grote koelkast? Ook dan moet u bij Partyservice John van Pas zijn. In Brabant kunnen wij voor alles zorgen wat u nodig heeft voor een feest. Bij onze verhuurservice vindt u alle benodigdheden.

Over ons

Partyservice John van Pas is in Brabant een ervaren partner als u iets te vieren heeft. Het is allemaal begonnen met een drankenhandel die drank levert aan particulieren, horeca en kantines. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een flexibele en betrouwbare partij die complete feesten en evenementen kan verzorgen. Hierbij werken we samen met een aantal vaste partners zodat we uw feest onvergetelijk kunnen maken.

Contact

Wilt u een feest geven en wilt u meer weten over wat Partyservice John van Pas in Brabant voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of uw ideeën uit te werken. U ontvangt van ons altijd een scherp voorstel op maat.  Wij zorgen er graag voor dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media