In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Koelkast huren Waalwijk

Bent u op zoek naar een extra koelkast voor een feest of evenement? Dan is een koelkast huren de ideale oplossing. In Waalwijk is Partyservice John van Pas een vertrouwd adres. Wij zijn namelijk specialist in partyverhuur. Daardoor hebben we verschillende koelkasten en koelingen te huur, geschikt voor elk feestje of evenement. Houdt u etenswaren en drank koel in een gehuurde koelkast. U heeft dan niet de hoge aanschafkosten van een nieuwe koelkast. Of u nu een bedrijfsfeest of huwelijksfeest wilt geven, wij hebben altijd de juiste koelkast. U kunt deze makkelijke huren in Waalwijk en omgeving. Ook als u voor langere tijd een koelkast wilt huren, bijvoorbeeld voor een meerdaags evenement, kunt u bij ons terecht.

Voor elk feestje de juiste koelkast

Een koelkast huren in Waalwijk en omgeving? Wij verhuren diverse koelkasten om drank en etenswaren gekoeld in te kunnen bewaren. Zowel kleine maar ook grote exemplaren. Wilt u al uw bier koud hebben? Of ook frisdrank en wijn? Wij hebben altijd de perfecte koelkast of koeling voor u. We hebben kleine tafelmodellen, RVS koelkasten, medium koelkasten en grote koelkasten met glazen deuren zodat u altijd kunt zien wat er op voorraad ligt. U kunt bij ons een koelkast huren in Waalwijk maar ook in de regio. Als u bij ons een koelkast huurt, zorgen wij ervoor dat deze wordt thuisbezorgd. En dat allemaal tegen een voordelig tarief.

Verhuurservice

Naast koelkasten bent u bij Partyservice John van Pas ook aan het goede adres voor de complete inrichting van uw feestlocatie. Denk hierbij aan statafels, barkrukken, tafels en stoelen. Maar ook serviesgoed en bestek kunt u bij ons huren. Wij kunnen zelfs alles regelen voor zowel grote als kleine evenementen, feesten en partijen op de zakelijke en particuliere markt. We verzorgen een compleet feest voor u, of u nu een huwelijksfeest of een evenement wilt geven. Daarvoor werken we samen met vaste partners. Ook kunt u bij ons terecht voor uw drankvoorziening. Wij hebben een compleet assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Uw gehuurde koelkast is dan direct gevuld. 

Contact

Wilt u een koelkast huren in regio Waalwijk? Of wilt u meer informatie over wat Partyservice John van Pas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement. Elke klant, groot of klein, is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media