In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Koelkast huren Tilburg

Heeft u extra koelruimte nodig omdat u een feest geeft of een evenement organiseert? Dan is een koelkast huren de ideale en snelle oplossing. In Tilburg heeft Partyservice John van Pas verschillende koelkasten te huur. Wij zijn al jaren specialist in partyverhuur. Of u nu op zoek bent naar een koelkast of serviesgoed, u kunt bij ons terecht. Een koelkast huren in Tilburg en omgeving heeft veel voordelen. U kunt uw drank en etenswaren koel houden tijdens het feest. En u bespaart op de hoge aanschafkosten van een nieuwe koelkast. Daarnaast hebben wij altijd de juiste koelkast voor u. Of u nu een bedrijfsfeest of kleine borrel wilt geven. U kunt een koelkast eenvoudig huren in Tilburg en omgeving. Ook als u voor langere tijd een koelkast wilt huren, bijvoorbeeld voor een langlopend evenement, kunt u bij ons terecht.

Verschillende soorten koelkasten

Wij verhuren diverse koelingen om drank en etenswaren gekoeld in te kunnen bewaren. Wij geven u graag advies over welke koelkast u het beste kunt huren. Wij hebben zowel kleine als grote koelkasten in ons assortiment maar ook vrieskisten en specialistische koelkasten. Of u nu een paar flessen gekoeld wilt houden of hele kratten bier, wij hebben altijd de juiste koeling voor u. We hebben kleine tafelmodellen, medium koelkasten en grote koelkasten met glazen deuren zodat u altijd kunt zien of de koelkast nog goed gevuld is. U kunt bij ons een koelkast huren in Tilburg maar ook in de omgeving. Wij zorgen ervoor dat de koelkast bij u wordt thuisbezorgd. En dat allemaal tegen een scherpe prijs.

Verhuurservice

U kunt bij Partyservice John van Pas meer huren dan alleen een koelkast. Wij kunnen bijvoorbeeld de complete feestlocatie voor u inrichten. Denk hierbij aan statafels, barkrukken en stoelen. Maar ook serviesgoed en bestek. Maar we kunnen u nog op meer manieren helpen. Zo regelen we alles voor zowel grote als kleine evenementen, feesten en partijen op de zakelijke en particuliere markt. Van het plaatsen van een tent tot de complete catering. Daarvoor werken we samen met vaste partners. Wij hebben daarnaast een compleet assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Uw gehuurde koelkast is dan direct gevuld met drank.

Contact

Wilt u een koelkast huren in regio Tilburg? Of wilt u meer informatie over wat Partyservice John van Pas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement. Elke klant, groot of klein, is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media