In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Koelkast huren Oosterhout

Geeft u binnenkort een feest en wilt u daarvoor een koelkast huren in Oosterhout? Dan moet u bij Partyservice John van Pas zijn. Een feest is pas geslaagd met lekker gekoelde drankjes. Maar ook etenswaren moeten vaak gekoeld worden. Hoe u ook gebruik wilt maken van de koelkast, wij zorgen voor de levering. Het enige wat u hoeft te doen is de koelkast te vullen met bier, witte wijn, frisdrank en hapjes. Uiteraard leveren wij alleen uitstekende apparatuur, eventueel in combinatie met een bar. Als u een koelkast wilt huren in omgeving Oosterhout, dan is Partyservice John van Pas een vertrouwd adres.

Voordelen

Als u een feestje wilt geven zijn een paar dingen belangrijk. Een goede locatie, fijne muziek en natuurlijk goed gezelschap. Maar ook koele drankjes en lekkere hapjes kunnen niet ontbreken op een goed feest. Een koelkast huren is de perfecte oplossing. In Oosterhout zorgen wij voor een passende koeling. Heeft u veel bier te koelen? Of alleen wat flessen witte wijn? Wilt u ook uw hapjes gekoeld bewaren? En wilt u misschien ook ijsjes uitdelen? Ga dan voor een koelkast met vriesvak. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten koelingen. En daardoor voor elk feest de juiste koeling.

Verhuur

Partyservice John van Pas heeft niet alleen koelkasten te huur. U kunt ook bij ons terecht voor de complete organisatie van een feest of evenement. Wij kunnen u desgewenst alles uit handen nemen. Van het regelen van een feestlocatie tot complete catering, het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten van uw feest. Maar u kunt bij ons ook terecht als u extra stoelen, barkrukken of tafels wilt huren. Of wat te denken van glaswerk of bestek of de complete drankvoorraad.

Service

Service vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben we in de loop der jaren een vaste klantenkring opgebouwd. U vindt ons op grote evenementen maar ook op een gezellige borrel in de achtertuin. Wij houden van heldere afspraken en maken altijd een scherp voorstel voor u. Dus of u nu een koelkast wilt huren in Oosterhout, of een groot feest wilt organiseren, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Contact

Wilt u een koelkast huren in regio Oosterhout? Of wilt u meer informatie over wat Partyservice John van Pas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media