In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Koelkast huren Den Bosch

Heeft u een koelkast nodig voor een feest of evenement? Dan is een koelkast huren de perfecte oplossing. In Den Bosch kunt u dan terecht bij Partyservice John van Pas. Dit bedrijf is specialist in partyverhuur en heeft een groot assortiment aan verschillende koelkasten en koelingen. Houdt u drank en etenswaren koel zonder hoge aanschafkosten voor een nieuwe koelkast te betalen. Of u nu een bedrijfsfeest of huwelijksfeest wilt geven, wij hebben altijd de juiste koelkast. U kunt deze eenvoudig huren in Den Bosch en omgeving. Ook als u voor langere tijd een koelkast wilt huren, bijvoorbeeld voor een langlopend evenement, kunt u bij ons terecht.

Verschillende soorten koelkasten

Een koelkast huren voor uw feest in Den Bosch of omgeving? Wij verhuren diverse koelingen om drank en etenswaren gekoeld in te kunnen bewaren. U kunt bij ons terecht voor kleine maar ook grote koelkasten. Of u nu een paar flessen gekoeld wilt houden of hele kratten bier, wij hebben altijd de juiste koelkast voor u. We hebben kleinere tafelmodellen, RVS koelkasten, medium koelkasten en grote koelkasten met glazen deuren. U kunt bij ons een koelkast huren in Den Bosch maar ook in de omgeving. Wij zorgen ervoor dat de koelkast bij u wordt thuisbezorgd. En dat allemaal tegen een scherpe prijs.

Verhuurservice

Naast koelkasten bent u bij Partyservice John van Pas ook aan het juiste adres voor de inrichting van uw feestlocatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld statafels, barkrukken en stoelen. Maar ook serviesgoed en bestek. Maar het gaat verder! Wij regelen alles voor zowel grote als kleine evenementen, feesten en partijen op de zakelijke en particuliere markt. Zo kunnen we een compleet feest verzorgen, van het regelen van een tent tot de complete catering. Daarvoor werken we samen met vaste partners. Ook kunt u bij ons terecht voor uw drankvoorziening. Wij hebben een compleet assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Uw gehuurde koelkast is dan direct gevuld.

Contact

Wilt u een koelkast huren in regio Den Bosch? Of wilt u meer informatie over wat Partyservice John van Pas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement. Elke klant, groot of klein, is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media