In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Koelkast huren Breda

Wilt u binnenkort een feest organiseren en wilt u daarvoor een koelkast huren in Breda? Dan is Partyservice John van Pas het aangewezen adres. Want een goed feest kan niet zonder lekker gekoelde drankjes. Zorg ook dat u hapjes gekoeld zijn, dan is het feest pas echt geslaagd. Hoe u ook gebruik wilt maken van de koelkast, wij zorgen voor het juiste exemplaar en de levering. Het enige wat u hoeft te doen is de koelkast te vullen met witte wijn, bier, frisdrank en hapjes. Wij leveren uiteraard alleen apparatuur van goede kwaliteit, eventueel in combinatie met een bar. Als u een koelkast wilt huren in omgeving Breda, dan moet u bij Partyservice John van Pas zijn.

Voordelen

Als u een feestje wilt geven zijn een paar dingen belangrijk. Een goede locatie, fijne muziek en natuurlijk goed gezelschap. Maar ook koele drankjes en lekkere hapjes kunnen niet ontbreken op een goed feest. Een koelkast huren is de perfecte oplossing. In Oosterhout zorgen wij voor een passende koeling. Heeft u veel bier te koelen? Of alleen wat flessen witte wijn? Wilt u ook uw hapjes gekoeld bewaren? En wilt u misschien ook ijsjes uitdelen? Ga dan voor een koelkast met vriesvak. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten koelingen. En daardoor voor elk feest de juiste koeling.

Verhuur

U kunt niet alleen voor een koelkast bij Partyservice John van Pas terecht. Wij kunnen ook een feest of evenement voor u organiseren en u alles uit handen nemen. Van het regelen van een feestlocatie of partytent tot complete catering, het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten tijdens uw feest. Maar u kunt bij ons ook terecht als u extra stoelen, barkrukken of tafels wilt huren. Of glaswerk of bestek en de complete drankvoorraad.

Service

Wij vinden service en klantvriendelijkheid erg belangrijk. In de loop der jaren hebben we dan ook een vaste klantenkring opgebouwd. U vindt ons op grote evenementen maar ook op een gezellige borrel in de achtertuin. Wij maken altijd een scherp voorstel en houden van heldere afspraken. En we staan voor u klaar voor, tijdens en na het feest. Dus of u nu een koelkast wilt huren in Breda, of een evenement wilt organiseren, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Contact

Wilt u een koelkast huren in regio Breda? Of wilt u meer informatie over wat Partyservice John van Pas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media