In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Koelkast huren Brabant

Heeft u plannen om een feest of evenement te organiseren? Dan is het handig om een extra koelkast te huren. In Brabant is Partyservice John van Pas de specialist op het gebied van partyverhuur. Wij hebben diverse koelkasten te huur in verschillende formaten. Maar u kunt bij ons ook terecht voor barkrukken, tafels en serviesgoed. Eigenlijk voor alles op het gebied van partyverhuur. Maar een van onze meest verhuurde producten is toch wel een koelkast. Een koelkast huren in Brabant heeft dan ook veel voordelen. Tijdens het feest kunt u zo uw drank en etenswaren koel houden. En u hoeft geen nieuwe koelkast aan te schaffen, zo bespaart u geld. Wij hebben altijd de juiste koelkast voor u die we ook nog eens thuisbezorgen. Of u nu een klein feest geeft of een grote borrel. Ook als u voor langere tijd een koelkast wilt huren, bijvoorbeeld voor een langlopend evenement, kunt u bij ons terecht.

Verschillende soorten koelkasten

Het zonnetje schijnt, op de achtergrond klinkt een fijn muziekje en iedereen heeft een heerlijk gekoeld drankje in zijn hand. Dit klinkt toch wel als het ideale feest. Voor de zon kunnen we niet zorgen en de muziek moet u zelf uitkiezen. Maar wij kunnen er wel voor zorgen dat uw drank heerlijk gekoeld wordt. Wij verhuren diverse koelingen om drank en etenswaren gekoeld in te kunnen bewaren. Weet u niet welke koelkast u het beste kunt huren? Wij geven u graag advies. Of u nu een grote of kleine koelkast zoekt of een koelkast met vriesvak. Wij hebben altijd de juiste koeling voor u. Zoals kleine tafelmodellen, medium koelkasten en grote koelkasten met glazen deuren zodat u altijd kunt zien of de koelkast nog goed gevuld is. U kunt bij ons een koelkast huren in geheel Brabant. En dat altijd tegen een scherpe prijs.

Verhuurservice

U kunt bij Partyservice John van Pas meer huren dan alleen een koelkast. Wij kunnen de complete feestlocatie voor u inrichten. Denk hierbij aan statafels, barkrukken en stoelen. Maar ook serviesgoed en bestek. En we kunnen alles voor u regelen voor zowel grote als kleine evenementen, feesten en partijen op de zakelijke en particuliere markt. Van het plaatsen van een tent tot de complete catering. Daarvoor werken we samen met vaste partners.

Contact

Wilt u een koelkast huren in Brabant? Of wilt u meer informatie over wat Partyservice John van Pas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media